Seilias

Physics and Photography

Στατιστικά

Επισκέπτες: 11841839

Τελευταία Ενημέρωση

28/03/2024

Who's Online

Έχουμε 5 επισκέπτες online

Σχόλια - Παρατηρήσεις

Για σχόλια,  παρατηρήσεις,  διορθώσεις, αβλεψίες κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου. Όσες προσομοιώσεις φέρουν το όνομά μου είναι ελεύθερες προς χρήση από όλους, αρκεί να μην αλλαχθούν τα σύμβολα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στο menu Download.
 

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Με δυο λόγια

Ποιός έχει το απόλυτο ρεκόρ στην ταχύτητα;

Το φως! κινείται με ταχύτητα 300.000 km/s. Βέβαια Ο Λούκυ Λούκ είναι πιο γρήγορος από την σκιά του αλλά εκεί η Φυσική ... σηκώνει ψηλά τα χέρια.

 
Αρχική
Μάι
16
2010
Μέτρηση Δείκτη Διάθλασης Εκτύπωση E-mail
(5 ψήφοι)
Μετακινείστε την ακτίνα φωτός με Drag and Drop, κάνοντας κλικ στο βελάκι μπορείτε να την περιστρέψετε. Μεταβάλλοντας τον δείκτη διάθλασης μπορείτε να πετύχετε να συμπέσει η πορεία της ακτίνας φωτός με την πραγματική πορεία όπως φωτογραφήθηκε. Παρατηρήστε πως η πρώτη δέσμη ακτίνων που εξέρχεται από το πρίσμα αναλύεται γιατί ελάχιστη μεταβολή στον δείκτη διάθλαση επιφέρει μεγάλη μεταβολή στην γωνία εκτροπής δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και την δευτερογενή δέσμη ακτίνων.

Σχόλια
Προσθήκη νέου Αναζήτηση
+/-
Γράψτε σχόλιο
Όνομα:
Email:
 
Τίτλος:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Τελευταία ανανέωση ( 05.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φυσική

Μηχανική

Ηλεκτρομαγνητισμός

 
Joomla Templates by Joomlashack