Seilias

Physics and Photography

Σχόλια - Παρατηρήσεις

Για σχόλια,  παρατηρήσεις,  διορθώσεις, αβλεψίες κλπ μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου. Όσες προσομοιώσεις φέρουν το όνομά μου είναι ελεύθερες προς χρήση από όλους, αρκεί να μην αλλαχθούν τα σύμβολα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στο menu Download.
 

Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Με δυο λόγια

 Το ξέρατε ότι  η εξάτμιση έχει σαν αποτέλεσμα την ψύξη?


Να γιατί κινδυνεύουμε να πάθουμε ψύξη όταν βγαίνουμε έξω με βρεγμένα μαλλιά ακόμη και αν είναι καλοκαίρι.

 
Αρχική arrow Φυσική arrow Θερμοδυναμική - FLASH arrow Σχεδιασμός Διαγραμμάτων P-V
Ιούν
10
2009
Σχεδιασμός Διαγραμμάτων P-V Εκτύπωση E-mail
(21 ψήφοι)
Με Drag and Drop μπορείτε να σύρετε το αρχικό σημείο στην θέση της αρεσκείας σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προσθήκη Σημείου" το τοποθετείτε στο διάγραμμα p-v. Δημιουργήσατε δηλαδή το αρχικό σας σημείο (1). Στην συνέχεια από το τελευταίο σημείο μπορείτε να σύρετε το σημείο το σημείο (2). Αν το σύρσιμο αντιστοιχεί σε μεταβολή τότε ενεργοποιείτε το πλήκτρο "Προσθήκη Σημείου". Το προγραμματάκι προσπαθεί να μαντέψει την μεταβολή και "έλκει" το σημείο (snap).
Αν το πρόγραμμα ανιχνεύσει ότι η διαδρομή μπορεί να είναι κυκλική ενεργοποιείται το κουμπί "Κυκλική Μεταβολή". Τέλος με το κουμπί "Δείξε μου" Μπορείτε να δείτε τις μεταβολές και ταυτόχρονα να παρατηρείτε πάνω αριστερά το είδος κάθε μεταβολής.
Έχει επιλεγεί το γ να μεταβάλλεται μέχρι την τιμή 2 αν και δεν ανταποκρίνεται σε αέριο σκοπός είναι να γίνονται πιο απότομες οι μεταβολές της αδιαβατικής για να είναι σχετικά πιο κοντά στην εικόνα που έχουμε στα διαγράμματα p-v.

Σχόλια
Προσθήκη νέου Αναζήτηση
+/-
Γράψτε σχόλιο
Όνομα:
Email:
 
Τίτλος:
 
Ανώνυμος   |194.63.239.xxx |06-May-2015 13:44:05
To σήμα τού Ζορό

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Τελευταία ανανέωση ( 05.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φυσική

Μηχανική

Ηλεκτρομαγνητισμός

 
Joomla Templates by Joomlashack